Skip to main content

Et nyt samarbejde er startet!

Sol, sommer, strand, varme og ferie. Nu hedder det tilbage til hverdagen på skolebænken, arbejde og de ugentlige træning i ”det nye træningslokale” hos Outpost eSport. Vi håber at alle havde en god ferie og er klar til at give i den kommende sæson.

Hen over sommeren, er der sket mange ting hos os.

Vi har I længe drømt om at få et større lokale til vores træninger. Derfor har Outpost eSport startet nyt samarbejde med Skærbæk Distriktskole, i forbindelse med deres nye Esport linjefag.Vi har derfor brugt lidt manpower og få rykket PC’erne over i deres lokale, og det betyder at vi nu har 15 computere i alt til rådighed. Dvs. vi har muligheden for at låne skolens computere og diverse udstyr til foreningens træninger!

Dette betyder ikke, at vi ikke længere har samarbejde med Ungdomsskolen. Tværtimod kommer vi til at være i deres lokaler engang imellem, når vi afholder bootcamps, og diverse aktiviteter.

Vores flittige og friske fyr, træner Hans, har desværre valgt at sige tak for denne gang .  Stor applause for tid, interesse, samt indsats han har givet til Outpost eSport og des medlemmer 🙂
I mellemtiden må begge hold træne samme aften indtil vores nye træner er klar til kamp.

Om ikke så længe, er der Vadehavsmesse i Skærbækcenter, hvor Outpost eSport teamet vil stå smilende og klar til at tage imod jer, samt andre interesserede for at fortælle lidt om eSport, samt vil der være rig mulighed for at presse os på med jeres spørgsmål. Så kom frisk og forbi vores stand til messen d. 13 & 14 oktober 2018

Vi ser frem til en ny god sæson!